Gepensioneerd

U bent met pensioen? Deze informatie is speciaal voor u.

  • Betaaldata: Wij maken uw pensioen ongeveer rond de 26ste aan u over. Bekijk hier de betaaldata voor 2019. Heeft u een buitenlands rekeningnummer, dan kan het overmaken van het geld een paar dagen langer duren.
  • Pensioenslip: U krijgt maandelijks uw pensioenslip van ons. Wij geven er de voorkeur aan om deze per e-mail naar u toe te sturen. U kunt ons via telefoonnummer +5999 734 4200 of via email berichten of u uw pensioenslip per e-mail wenst te ontvangen.
  • Loonbelastingkaarten: Jaarlijks krijgt u van ons uw loonbelastingkaart. Deze kunt u gebruiken voor het invullen van uw loonbelastingaangifte. Ook hier geven wij de voorkeur aan om deze per e-mail naar u toe te sturen. U kunt ons via telefoonnummer +5999 734 4200 of via email berichten of u uw loonbelastingkaart per e-mail wenst te ontvangen.
  • Bewijs van in leven: Wij moeten elk moment er zeker van zijn dat wij pensioenen uitbetalen aan mensen die echt in leven zijn. Daarom moet u elk jaar een bewijs van in leven, een zogeheten attestatie de vita, bij ons inleveren. Lees hier de regels die gelden voor attestatie de vita.
  • Pensioen in het buitenland: Heeft u pensioen opgebouwd op Curaçao maar woont u nu in het buitenland, dan moet u rekening houden met deze wijzigingen die door de Belastingdienst zijn doorgevoerd.