Collectief pensioen

Vidanova is een multi-ondernemingspensioenfonds en bestaat al meer dan 50 jaar. Wij bieden zowel collectieve Defined Benefit (DB) regelingen als Defined Contribution (DC) regelingen aan. Alle bedrijven gevestigd op de eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen kunnen toetreden tot Vidanova. Vidanova is onafhankelijk van de overheid en voert inmiddels de pensioenregelingen uit voor meer dan 70 werkgevers.

Werkgevers »

Een goede werkgever vindt het belangrijk dat zijn werknemers pensioen opbouwen voor later en investeert daarom in een goede pensioenregeling voor zijn personeel. Hier vindt u informatie voor zowel aangesloten werkgevers als voor geĆÆnteresseerde werkgevers.

Werknemers »

Je pensioen bij Vidanova Pension Fund kan uit meer onderdelen bestaan dan alleen een pensioen voor later. Als je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt wordt of als je zou overlijden, staat Vidanova ook klaar voor jou en je gezin. Op verschillende momenten in je leven kan Vidanova je van dienst zijn.

Logo-Vidanova-Pension-Fund-RGB

Vidanova pensioenfonds is eigenaar van Vidanova Pension Management, Vidanova Life en Vidanova Bank. Vidanova Pension Management voert de werkzaamheden uit voor Vidanova Pension Fund en Vidanova Life. De werkzaamheden van Vidanova Bank worden door Vidanova Bank zelf gedaan.